/

Bronasti partner: AzureFilm d.o.o.

Bronasti partner: AzureFilm d.o.o.

AzureFilm – Specialisti za 3D filamente in še več

V podjetju AzureFilm se ponosno ponašamo z lastno proizvodno linijo 3D filamentov, ki nenehno raste in se razvija. Sčasoma sta nas naše znanje in iskrena strast do 3D tiskanja pripeljala do tega, da smo razširili svojo proizvodnjo in se razvili v strokovnjake za 3D filamente, kakršni smo danes.

Z odlično ekipo strokovnjakov nam je uspelo zasnovati in ustvariti našo proizvodno linijo, ki nam omogoča veliko fleksibilnost, nenehne inovacije in vrhunske izdelke. Hitro smo postali prva izbira v domači državi Sloveniji, nato pa smo se razširili tudi na vse ostale trge EU.

Ena naših pomembnih prednosti je tudi lastno orodje (izdelava kalupov, brizganje, CNC rezkanje, vrtanje), zaradi česar smo edino podjetje za 3D filamente, ki proizvaja filamente in proizvodne linije za njihovo proizvodnjo. To nam omogoča nenehno optimizacijo proizvodnega procesa, zaradi česar je časovno in stroškovno učinkovitejši.

Poleg širokega nabora različnih vrst in barv 3D filamentov ponujamo tudi 3D tiskalnike, rezervne dele, barve po vaši želji, možnost zasebnih blagovnih znamk in še veliko več – vse skupaj dokazuje, da je AzureFilm pravo mesto, kjer svoje sanje spremenite v 3D resničnost!

Naša misija je zagotoviti visokokakovostne 3D filamente, ki navdihujejo inovacije, presegajo pričakovanja in poganjajo ustvarjalnost v nove višave. Tukaj smo, da posameznikom, poslovnim partnerjem in industrijam omogočimo orodja za doseganje njihovega polnega potenciala v 3D svetu.

Naša vizija: AzureFilm je prepoznan kot eno najpomembnejših podjetij, ki vplivajo na prihodnost, v kateri je 3D tiskanje prisotno v vsakem gospodinjstvu in industriji. Z visokokakovostnimi izdelki in zanesljivo storitvijo smo priljubljeni partner in močna sila, ki pomaga brezhibno integrirati 3D tiskanje v vse vidike življenja, zaradi česar je bolj dostopno, prijetnejše in bolj trajnostno za vse.

Osnovni podatki podjetja:

  • Orleška cesta 16, Sežana, 6210 Sežana
  • Zastopnik: Derman Jure, Derman Danica
  • info@azurefilm.si
  • http://www.azurefilm.com

Postanite partner dogodka

Kot partner našega dogodka boste deležni edinstvene priložnosti za promocijo, mreženje in povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke ter izdelkov.

Partnerji in organizatorji dogodka

Skupaj razvijamo tanajboljše piknike!

Organizatorji

Glavni sponzorji

Generalni sponzor

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Privacy policy | Terms of service
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.
#najinzenirskamajica

Oddaj motiv in se poteguj za privlačno nagrado

    Vpiši svoje podatke in bodi na tekočem o aktualnem dogajanju

    Postanite partner

    Poskrbeli bomo, da bo to vaš najboljši piknik