/

Bronasti partner: IMP Armature d.o.o.

Bronasti partner: IMP Armature d.o.o.

Podjetje IMP Armature v pretežni meri posluje na mednarodnem trgu, saj predstavlja izvoz izdelkov skoraj 80 odstotkov prometa, pri svojem poslovanju ponosno zagovarja velik posluh za nenehni tehnološki napredek in sledenje novostim na svetovnih trgih.

Ideja uspeha podjetja je razumevanje želja kupca in zahtev trga, ki tako ustvari vrhunski izdelek, ki presega veljavne standarde in predpise.

Podjetje IMP Armature je zavezano cilju, da nenehno skrbi za najvišjo raven kakovosti izdelkov in storitev. Pri tem pa intenzivno spodbuja pomen inovacij tako v proizvodnih tehnologijah kot pri organizaciji delovnih procesov, saj le tako dosegamo najboljše rezultate, ki jih cenijo stranke in končni kupci.

Zanesljiv partner v razvoju armatur

Z najmodernejšo tehnologijo tako v razvojnem oddelku kot v proizvodnji ter s posluhom za napredek in novosti na svetovnih trgih se prilagaja posebnim zahtevam trga in kupcev.

Bogata zakladnica znanja in izkušenj omogoča, da se razvije produkt »po meri«, ki bo ustrezal veljavnim standardom in predpisom. Novim standardom s področja pitne vode in kanalizacije se sledi ter s sodobnimi računalniškimi programi  izboljšuje konstrukcijo, tako mehanske kot pretočne karakteristike.

Proizvodni portfelj IMP obsega industrijske armature za sisteme s pitno, odpadno in industrijsko vodo, sisteme s področja prehrambno-predelovalne industrije, ogrevalne tehnike, protipožarnih sistemov idr. IMP Armature so znane po vrhunski kakovosti, ki izhaja iz skoraj 50-letne tradicije in bogatih izkušenj lastnega razvoja.

Podjetje IMP Armature kontinuirano raste in dosega celo veliko rast kosovnega obsega in vrednostne višine prodaje, prodajo in sodelovanje pa širimo po celi zemeljski obli. Vsi izdelki so narejeni v Sloveniji.

Pridružite se uspešnemu timu, ki nenehno vlaga v rast in razvoj

IMP Armature je srednje veliko podjetje, kolektiv okrog 80 sodelavcev, ki je v zadnjih letih zabeležilo rast produktivnosti in dober poslovni uspeh. Strokovno usposobljeni kolektiv dosega standarde kakovosti, karakteristike proizvodov pa celo presegajo želje naročnikov.

Podjetje IMP Armature se zaveda pomembnosti svojih zaposlenih, zato sta trud in pripadnost zaposlenih zelo cenjeni vrednoti. V skladu z vizijo nenehne rasti in napredka na vseh področjih spodbujajo razvoj tako strokovnih kot osebnostnih kompetenc in rasti zaposlenih. V podjetju dosledno skrbijo za dobrobit posameznikov med delovnim časom, ozaveščamo o fizičnem ter duševnem zdravju, organiziramo sprostitvene družabne dogodke idr.

Zaradi široke razširjenosti področij uporabe je proizvodnja industrijskih armatur zelo stabilna panoga, posledično imajo zaposleni zanesljivo delovno okolje in varno počutje brez stresa.

Zaradi vztrajne širitve obsega poslovanja potrebujejo čedalje širši nabor različnih znanj in sposobnosti in stalno zaposlujejo nove ljudi, iščejo nove moči in strokovne kadre. Pridružite se uspešnemu timu, ki igra na svetovnih terenih.

Osnovni podatki podjetja:

  • Ljubljanska cesta 43, Ivančna Gorica, 1295 Ivančna Gorica
  • Zatopnik: Kelvišar Marjan, Grebenc Janez
  • info@imp-ta.si
  • http://www.imp-ta.si

Postanite partner dogodka

Kot partner našega dogodka boste deležni edinstvene priložnosti za promocijo, mreženje in povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke ter izdelkov.

Partnerji in organizatorji dogodka

Skupaj razvijamo tanajboljše piknike!

Organizatorji

Glavni sponzorji

Generalni sponzor

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Privacy policy | Terms of service
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

Vpiši svoje podatke in bodi na tekočem o aktualnem dogajanju

Postanite partner

Poskrbeli bomo, da bo to vaš najboljši piknik