/

Generalni partner: Hella Saturnus Slovenija d.o.o.

Generalni partner: Hella Saturnus Slovenija d.o.o.

Ferrari enzo, lamborghini murcielago, maserati quatroporte in lamborghini revuelto. To so najprestižnejši avtomobili, za katere smo doslej oči izdelali v podjetju HELLA Saturnus Slovenija.

V avtomobilski sektor smo vstopili leta 1948, ko smo razvili prvi žaromet, in sicer za tovorno vozilo TAM.Tedanja filozofija je bila precej preprosta – če v konzervo, potem ko ste na eni strani zvrtali luknjo, namestite žarnico, dobite reflektor, ki je ključni del žarometa.

HELLA Saturnus Slovenija, podjetje z več kot 100-letno tradicijo, je del mednarodnega koncerna HELLA in eden največjih slovenskih izvoznikov. Z izdelki in storitvami oskrbujemo najpomembnejše svetovne proizvajalce avtomobilske industrije, nekatere že od začetka 60. let prejšnjega stoletja.

Pri razvoju žarometov se koncern Hella uvršča med top tri na svetu. Razvojni portfelj, kjer v raziskavah in razvoju dela med 300 in 400 zaposlenih, obsega izdelke za notranjo osvetlitev, zadnje združene svetilke in tako imenovane svetlobne preproge, ki zasvetijo, ko voznik ali potnik v avtomobilu odpre vrata, in s katerimi so avtomobili višjega cenovnega razreda opremljeni šele v zadnjem času.

Na ljubljanski lokaciji delujejo tudi štirje razvojni centri, in sicer za področja žarometov, radomov, svetlobne opreme za športne avtomobile in karoserijske svetlobne opreme. Za zadnja je naše podjetje tudi globalni kompetenčni center.

V zadnjih letih smo nenehno nadgrajevali obstoječe programe v podjetju in področje razvoja razširili z oddelki za elektroniko, za raziskave in razvoj novih izdelkov in tehnologij, za razvoj standardnih komponent in za razvoj avtomobilskih notranjih svetil, t.i. ambientalne razsvetljave.

Od leta 2012 na nivoju celotnega koncerna vodimo že tri razvojne kompetenčne centre za področja dodatnih žarometov, svetlobne opreme za športne avtomobile in enofunkcijskih svetilk.

Proizvodno področje smo v okviru optimizacije procesov razdelili na proizvodnjo komponent in končno montažo izdelkov ter v koraku z napredkom vpeljevali nove tehnologije, kot so LED višje kakovosti, dvo- in trikomponentno brizganje, protiprašno lakiranje i-KAS, čisti prostor, radarski logotipni pokrovi – RADOM.

Pri vseh svojih aktivnostih stremimo k operativni in poslovni odličnosti. Naši cilji so jasno usmerjeni v zadovoljstvo kupcev ter nenehne izboljšave in iskanje inovativnih rešitev za zagotavljanje napredka in konkurenčnosti HELLE. Zavedamo se izjemnega pomena kakovosti izdelkov in storitev, pri tem pa skrbimo za varovanje okolja in ustvarjanje pozitivnega delovnega okolja za naše sodelavce.

Osnovni podatki podjetja:

  • Letališka cesta 17, Ljubljana, 1000 Ljubljana
  • Zastopnik: Furlan Boštjan, Wiesmann Johannes
  • info@saturnus.hella.com
  • http://www.hella-saturnus.si

Postanite partner dogodka

Kot partner našega dogodka boste deležni edinstvene priložnosti za promocijo, mreženje in povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke ter izdelkov.

Partnerji in organizatorji dogodka

Skupaj razvijamo tanajboljše piknike!

Organizatorji

Glavni sponzorji

Generalni sponzor

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Privacy policy | Terms of service
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.
#najinzenirskamajica

Oddaj motiv in se poteguj za privlačno nagrado

    Vpiši svoje podatke in bodi na tekočem o aktualnem dogajanju

    Postanite partner

    Poskrbeli bomo, da bo to vaš najboljši piknik