/

Se še spomnite prvega?

Se še spomnite prvega?

Ljubljana, 8. oktober 2019. Na študentskem Kampusu je zadišalo po žaru, pijača je tekla v potokih, smeh in glasba pa sta se slišala vse do strojne fakultete. Strojniki so združili moči in pripravili dogodek, o katerem so govorili še tedne – 1. Strojniški piknik.

Morda vas spomin na ta dan polni nostalgije ali pa morda težko verjamete, da je minilo že toliko časa od tega nekdanjega popoldneva, ki ga je zaznamovala pozitivna energija, zabava in sodelovanje. Ta dogodek je bil prvi tovrstni za strojnike in je postavil visoke standarde za prihodnje dogodke.

Če ste dogodek zamudili ali pa si želite zgolj osvežiti spomin, vas bomo popeljali skozi ta strojniški dan.

Piknik se je začel ob 15. uri, ko so študenti zaključili s študijskimi obveznostmi, zaposleni pa so se lahko pridružili po službi. Na vhodu je prav vsakega čakala unikatna majica, darilo za vse udeležence. Hrano je zagotavljala mesarija Bajec, ki je s svojimi domačimi mesninami iz Šmartna pri Litiji in vegetarijanskimi specialitetami zadovoljila vsak okus. Grla niso ostala suha, saj je bila pijača, zahvaljujoč revolucionarnemu točilnemu pultu Quick Tap, na voljo v vsakem trenutku.

A piknik ni bil samo hrana in pijača ampak veliko več. Ekipa Superior Engineering je predstavila dva dirkalnika, ki sta bila prava paša za oči. Ob tem pa so svoje veščine prikazali tudi mojstri borilnih veščin iz Društva borilnih veščin Bushido, ki so udeležencem ponudili vpogled v svet samoobrambe.

Ob petih popoldan je dogodek postajal vse bolj živahen, udeleženci pa so se lahko pomerili v igrah hitrostno vijačenje in vlečenje vrvi. Slednja ni trajala dolgo, saj smo strojniki tako napeli mišice, da se je vrv pretrgala.

Igra hitrostno vijačenje danes velja za tradicionalno na vseh piknikih

Za popolno vzdušje je poskrbela glasba, ki je spremljala dogajanje na pikniku. DJ je postregel s hitrimi ritmi in pripravil obiskovalce na after-party v klubu Cirkus, kjer se je zabava nadaljevala do jutranjih ur.

Toda takšen dogodek ne bi bil mogoč brez podpore sponzorjev in partnerjev, ki so verjeli v vizijo in ji pomagali postati resničnost. Zahvala gre ekipi Študentske organizacije Fakultete za strojništvo, društvu STROJNIK.SI in vsem sponzorjem ter partnerjem, ki so pomagali izpeljati dogodek.

Strojniški piknik je bil več kot le dogodek. Bil je praznovanje strojniške skupnosti, njenega znanja in njenih dosežkov. Dogodek, ki je pokazal, da strojništvo ni samo znanstvena disciplina, ampak tudi način življenja, ki povezuje ljudi v skupno strast in radost.

Partnerji dogodka:

Postanite partner dogodka

Kot partner našega dogodka boste deležni edinstvene priložnosti za promocijo, mreženje in povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke ter izdelkov.

Partnerji in organizatorji dogodka

Skupaj razvijamo tanajboljše piknike!

Organizatorji

Glavni sponzorji

Generalni sponzor

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Privacy policy | Terms of service
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.
#najinzenirskamajica

Oddaj motiv in se poteguj za privlačno nagrado

    Vpiši svoje podatke in bodi na tekočem o aktualnem dogajanju

    Postanite partner

    Poskrbeli bomo, da bo to vaš najboljši piknik