/

Spoznajte najbolj zabavni karierni sejem v Sloveniji – Inženirski piknik

Spoznajte najbolj zabavni karierni sejem v Sloveniji – Inženirski piknik

Tradicionalni karierni sejmi pogosto delujejo enolično in dolgočasno, kar zna mlajši kader odvrniti od obiska sejmov in povezovanja s podjetji. “Kako to spremeniti?” smo se pred organizacijo prvega piknika vprašali tudi sami. Odgovor je bil “zabava”. Predstavili smo vam Strojniški piknik – dogodek, kjer se v sproščenem in igrivem okolju srečajo navdušenci strojništva ter predstavniki industrije. To ni le priložnost za iskanje zaposlitve ali novega kadra. To je priložnost za pristno povezovanje, odkrivanje in zabavo.

Inženirski piknik > Strojniški piknik

Inženirski piknik je nekoliko drugačen karierni sejem. Na prvem mestu sta sproščenost in zabava, saj to omogoča mladim lažje “prebiti led” ter vzpostaviti bolj pristen prvi stik s predstavniki podjetij. Konec koncev, kdo ne bi želel spoznati potencialnih delodajalcev (in obratno) v sproščeni luči?

Zakaj postati sponzor dogodka

Za podjetje, ki sodeluje kot sponzor ali razstavljalec, Inženirski piknik ponuja vrsto edinstvenih priložnosti:

  1. Neposredno povezovanje s študenti: podjetja se lahko v živo srečajo s študenti, ki so njihov potencialen kader. Brez formalnih ovir se lahko razvijejo pristne razprave o kariernih priložnostih, interesih študentov in viziji podjetja.
  1. Zanimiva predstavitev izdelkov in storitev: tradicionalne stojnice so za v pozabo. Podjetja lahko na kreativen način predstavijo svoje izdelke in storitve. Ali ste že kdaj videli robotsko roko, ki vam postreže kavo? Ali pa obogateno resničnost, ki vas popelje v notranjost bagra? Na Inženirskem pikniku je vse mogoče.
  1. Networking v sproščenem okolju: Inženirski piknik ni namenjen zgolj študentom. Je tudi odlična priložnost za predstavnike podjetij, da se povežejo med seboj, izmenjajo izkušnje in morda celo sklenejo nove poslovne priložnosti.
  1. Zabava in sodelovanje: podjetja lahko sodelujejo v različnih igrah in aktivnostih, ki so organizirane na pikniku. Od tekmovanj do kvizov, podjetja lahko pokažejo svojo bolj sproščeno in igrivo plat, kar lahko pritegne študente, ki iščejo delovno okolje, kjer je inovativnost in kreativnost cenjena.

V času, ko je iskanje pravega kadra vedno bolj zahtevno, Inženirski piknik ponuja svež pristop k povezovanju podjetij in bodočih zaposlenih. Namesto tradicionalnega “push” pristopa, kjer podjetja aktivno iščejo kandidate, je tukaj poudarek na “pull” strategiji, kjer podjetja postanejo privlačna za potencialne zaposlene.

Zaključek

Inženirski piknik predstavlja revolucijo v načinu, kako podjetja pristopajo k iskanju in povezovanju s talenti. V času, ko se razmejevanje med delom in zabavo briše, ta inovativen dogodek dokazuje, da lahko profesionalni razvoj poteka v sproščenem in avtentičnem okolju. Inženirski piknik ni zgolj dogodek, ampak skupnost, ki združuje strast, znanje in zabavo. Vabimo vas, da postanete del te spremembe, ki oblikuje prihodnost inženirstva v Sloveniji. Pridružite se nam na Inženirskem pikniku in skupaj preoblikujmo svet kariernih možnosti.

Postanite partner dogodka

Kot partner našega dogodka boste deležni edinstvene priložnosti za promocijo, mreženje in povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke ter izdelkov.

Partnerji in organizatorji dogodka

Skupaj razvijamo tanajboljše piknike!

Organizatorji

Glavni sponzorji

Generalni sponzor

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Privacy policy | Terms of service
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.
#najinzenirskamajica

Oddaj motiv in se poteguj za privlačno nagrado

    Vpiši svoje podatke in bodi na tekočem o aktualnem dogajanju

    Postanite partner

    Poskrbeli bomo, da bo to vaš najboljši piknik