/

Srebrni partner: Fotona d.o.o.

Srebrni partner: Fotona d.o.o.

Fotona – tvoje okno v svet inovacij

Fotona, ustanovljena samo 4 leta po izumu laserja, smo eno izmed vodilnih mednarodnih podjetij na področju medicinskih laserjev s sedežem v Ljubljani in hčerinskimi družbami v ZDA, Franciji, Nemčiji, na Kitajskem in Japonskem. Že skoraj 60 let razvijamo in proizvajamo najnaprednejše laserske sisteme za estetiko, dermatologijo, kirurgijo, ginekologijo in zobozdravstvo. Z globalno distribucijsko mrežo pokrivamo več kot 80 držav, s čimer uporabnikom naših laserjev zagotavljamo celovito podporo in storitve.

Lastna proizvodnja in razvoj

Naša velika konkurenčna prednost je, da razvijamo in izdelujemo najzahtevnejše sistemske komponente znotraj podjetja. Večino sklopov elektronske strojne in programske opreme za naše laserske sisteme smo razvili interno, skladno s strogimi postopki izdelave in nadzora, saj lahko le tako zagotavljamo najvišjo možno raven natančnosti, zanesljivosti in varnosti za vse naše sisteme.

Premikamo meje laserske tehnologije

Trenutno se intenzivno usmerjamo k razvoju robotike in umetne inteligence za laserske estetske posege. Fotonin robot PathFinder bo prvi učinkoviti robot za laserske estetske posege, ki bo le-te opravljal hitreje in bolje od človeka, predvsem pa bo razbremenil zdravnike pri dolgotrajnih posegih.

Vedno iščemo najboljši kader

Smo izvoznik leta 2022 in zaposlujemo najbolj izobražen kader v panogi. V razvojnem oddelku je več kot tretjina zaposlenih doktorjev znanosti zelo različnih področij – fizike, strojništva, elektrotehnike, mikrobiologije in biokemije. Močne zmogljivosti na področju raziskav in razvoja so od nekdaj naša ključna konkurenčna prednost, kar je pripeljalo do številnih patentiranih rešitev.

Če te zanima svet laserske industrije in si želiš kariere v okolju stalnih inovacij, nam piši na naslov kadrovska@fotona.com, da raziščemo priložnosti za tvojo poklicno rast in razvoj. Morda ti lahko ponudimo mentorstvo, prakso ali prvo zaposlitev. Zbiramo tudi prijave za ogled podjetja. O datumu ogleda te obvestimo, ko določimo termin.

Izberi Fotono – izberi popolnost

V Fotoni je naša poslovna filozofija preprosta: stremimo k popolnosti vseh naših izdelkov. Ko izbereš Fotono, izbereš podjetje, zavezano k razvoju, proizvodnji in dobavljanju najzmogljivejših in najkakovostnejših laserskih sistemov na svetu.

Spoznaj naš najnovejši laserski sistem Dynamis® Nx Line.

Osnovni podatki podjetja:

  • Stegne 7, Ljubljana, 1000 Ljubljana
  • Zastopnik: Grad Ladislav, Lukač Matjaž
  • info@fotona.com
  • http://www.fotona.com

Postanite partner dogodka

Kot partner našega dogodka boste deležni edinstvene priložnosti za promocijo, mreženje in povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke ter izdelkov.

Partnerji in organizatorji dogodka

Skupaj razvijamo tanajboljše piknike!

Organizatorji

Glavni sponzorji

Generalni sponzor

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Privacy policy | Terms of service
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

Vpiši svoje podatke in bodi na tekočem o aktualnem dogajanju

Postanite partner

Poskrbeli bomo, da bo to vaš najboljši piknik