/

Srebrni partner: Goodyear d.o.o.

Srebrni partner: Goodyear d.o.o.

Opis podjetja Goodyear Slovenija

Goodyear Slovenija, kjer je zaposlenih okoli 1.800 sodelavcev, je že 25 let del korporacije Goodyear. In biti del velike mednarodne Goodyearove družine z več kot 71.000 zaposlenimi, ki proizvajajo izdelke v 55 tovarnah v 22 državah po svetu, se zagotovo obrestuje.

Goodyear Slovenija proizvaja in trži pnevmatike za osebna, poltovorna in tovorna vozila, pnevmatike za industrijske in gradbene stroje ter moto pnevmatike. Prodajni splet sestavljajo pnevmatike sedmih blagovnih znamk: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda, Debica, Cooper in Avon. Naše pnevmatike prinašajo varnost in udobje voznikom na cestah po vsem svetu, saj približno 80 odstotkov pnevmatik prodamo v evropske in druge države prek prodajne mreže koncerna Goodyear.
Smo eden vodilnih proizvajalcev pnevmatik v jugovzhodni Evropi. Tovarna v Kranju spada med najbolj kompleksne Goodyearove tovarne v Evropi in se poleg fleksibilne proizvodnje ponaša tudi z dobrimi rezultati na področju varstva pri delu, okoljevarstva in optimizacije proizvodnje. Na lokaciji se nahaja tudi osrednji distribucijski center Goodyeara za območje jugovzhodne Evrope.

Goodyearova tovarna v Kranju je lani zaključila investicijo v posodobitev in razširitev proizvodnje, zato iščejo predvsem proizvodne operaterje z višjo stopnjo tehničnih znanj ter strokovne sodelavce s srednjo in visoko izobrazbo, kot so strugarji, orodjarji, tehniki mehatronike, vzdrževalci ter inženirji strojništva, elektrotehnike, kemije in logistike.

Za delo v podjetju zaposleni prejmejo nadpovprečno in stimulativno plačilo. Po enem letu zaposlitve zaposlene vključimo v dodatno pokojninsko zavarovanje, prav tako imajo zaposleni možnost vključitve v kolektivno nezgodno zavarovanje.

Dobro delo je prepoznano in nagrajeno, zato imamo v podjetju uveden razdelan sistem nagrajevanja. Izredno cenimo sodelavce z dolgoletnim stažem – vsako leto nagradimo jubilante in za njih organiziramo posebno prireditev.

Zaposleni imajo možnost izpopolnjevanja in napredovanja, tudi s financiranjem študija ob delu. Prednost velikega podjetja, ki je del mednarodne korporacije, je tudi, da lahko s pridobljenimi izkušnjami na različnih delovnih mestih, internimi izobraževanji in programi razvoja, zaposleni napredujejo praktično od operaterja do vodstvene funkcije.

S kadrovskimi štipendijami in vajeniškimi programi vlagamo tudi v mlade bodoče sodelavce.

Zaposlenim omogočamo različne oblike brezplačne rekreacije, skrb za zdravje je v podjetju nagrajena z lepimi praktičnimi nagradami in stimulativnimi dodatki. Goodyearovci imajo tudi možnost preko prostovoljskih projektov v okviru programa Boljša prihodnost s prostovoljnim delom in finančno donacijo podjetja narediti nekaj dobrega za svojo lokalno skupnost.

Biti del Goodyearove ekipe prinaša številne ugodnosti tudi za ostale družinske člane. Enkrat letno organiziramo prireditev za sodelavce in njihove družine, poleti za nekaj dni poskrbimo za aktivno varstvo otrok med počitnicami, ob rojstvu obdarimo novorojenčke, decembra pa otroke obišče Božiček.

Če iščete dolgoročno stabilno zaposlitev z možnostjo razvoja in napredovanja, je Goodyear Slovenija zagotovo pravo podjetje za vas. Pišite nam na zaposlitev@goodyear.com in postanite del velike Goodyearove družine, ki omogoča mobilnost po vsem svetu.

Osnovni podatki podjetja:

Postanite partner dogodka

Kot partner našega dogodka boste deležni edinstvene priložnosti za promocijo, mreženje in povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke ter izdelkov.

Partnerji in organizatorji dogodka

Skupaj razvijamo tanajboljše piknike!

Organizatorji

Glavni sponzorji

Generalni sponzor

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Privacy policy | Terms of service
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.
#najinzenirskamajica

Oddaj motiv in se poteguj za privlačno nagrado

    Vpiši svoje podatke in bodi na tekočem o aktualnem dogajanju

    Postanite partner

    Poskrbeli bomo, da bo to vaš najboljši piknik