/

Srebrni partner: Keko – oprema d.o.o.

Srebrni partner: Keko – oprema d.o.o.

KEKO Equipment je moderno in razvojno usmerjeno podjetje z osnovno dejavnostjo strojegradnje kjer se pod eno streho izdelajo stroji – linije – tehnološke rešitve od surovega materiala do delujočega stroja. Podjetje  se je razvilo  v svetovno uveljavljenega snovalca  in zanesljiv proizvajalec pametnih rešitev za nalivanje  in obdelavo LTCC keramike. 

Poleg profesionalne montaže in zagona linij in strojev, ki jih opravijo naši strokovnjaki, svojim kupcem nudimo tudi obsežen servisni paket za celoten življenjski cikel vsake rešitve,  ki jo dobavimo. 

KEKO: Preko 1500 prodanih linij in strojev v več kot  70 industrijsko najbolj razvitih držav na  svetu. Prodajamo konstrukcijsko znanje s področja nalivanja in procesne obdelave LTCC keramike vtkano v stroje, linije in naprave skozi napredne  tehnološke rešitve.

Dodana vrednost na zaposlenega 

Skoraj 80.000 EUR na zaposlenega nas uvršča v visok razred tovrstne industrije – strojegradnje ne samo v Sloveniji ampak tudi širše. Prodajamo znanje oplemeniteno s tehnološkimi izkušnjami naših uspešno delujočih strojev in linij širom po svetu v različnih panogah in industrijah. 

KEKO so zaposleni

Skrbimo za ustvarjanje in vzdrževanje delovnih pogojev, v katerih vsakdo čuti pripadnost in se počuti kot del ekipe. To vsakemu zaposlenemu omogoča, da se popolnoma posveti nalogam in projektom.

Naša kultura je kultura upoštevanja, sodelovanja, prispevanja in dosežkov. Cenimo znanje, trud, vztrajnost in poglabljanje v probleme. Za KEKO in njegove zaposlene sta reševanje težav strank in uporabniška izkušnja na prvem mestu.

Zavzetost zaposlenih je ključ do našega uspeha. Prizadevamo si ustvariti delovno okolje v katerem ustvarjalni, kreativni  in inovativni ljudje lahko dosežejo svoj največji potencial in dosežejo najboljše rezultate.

“KEKO stavi na zavzete zaposlene”.

LTCC (low temperature cofired ceramics) – keramika za gorivne celice

Obstaja veliko vrst gorivnih celic, vendar večina sledi osnovnemu principu ustvarjanja elektrokemične celice, ki ima neprekinjen vir goriva. Za razliko od baterije, kjer je gorivo vgrajeno in omejeno, kemična energija, na primer vodik, in oksidant nato ustvarita neprekinjeno kemično reakcijo.

Tok pozitivno nabitih vodikovih ionov teče od anode do katode skozi elektrolit in drugo vezje enosmernega toka teče od anode do katode, ki ustvarja tokokrog. Druga reakcija na katodi ustvari vodo in druge možne stranske produkte.

Obstaja veliko vrst gorivnih celic, ki uporabljajo široko paleto goriv. SOFC (gorivne celice s trdnim oksidom) delujejo pri visoki temperaturi s keramičnim elektrolitom – običajno 800 °C do 1100 °C – in lahko pri teh temperaturah delujejo neprekinjeno na zelo učinkovit način, ko dosežejo temperaturo.

Visokotemperaturne gorivne celice imajo običajno večjo delovno učinkovitost in se uporabljajo v bolj komercialnih aplikacijah, ki ustvarjajo zmogljivost od kW do mW. Električne zahteve pri povišanih temperaturah zahtevajo napredno keramiko, ki se uporablja v različnih aplikacijah ter funkcijah, 

vključno z električno izolacijo, toplotno zaščito, toplotnim prehodom, toplotnimi prevodniki, toplotnimi izolatorji in kemično odpornostjo.

Keramični materiali kot osnova prehoda v  čiste in zelene tehnologije

Keko nenehno razvija in izboljšuje tehnologijo in tehnični pristop na celotni paleti strojev in procesnih linij. Izboljšanje in snovanje novih in nadgradnja preizkušenih metod in principov za ulivanje keramike in drugih zmesi, kot tudi rezanje, tiskanje, prebijanje,  stiskanje in oblikovanje v delujoče elektronske komponente.

Naše bogate izkušnje in znanje iz proizvodnje pasivnih elektronskih komponent se nenehno izboljšujejo z različnimi povratnimi informacijami iz proizvodnih okolij po celem svetu.

Izkušnje, nadgrajene z novim znanjem in novimi tehnološkimi pristopi izdelave in nadzora, so nadgrajene z zvestimi in zadovoljnimi kupci ter ponavljajočimi se naročili.

Zanesljivi stroji, dokazana tehnična podpora in stabilno okolje podjetja nudijo dolgoročno tehnološko in razvojno podporo za prihodnje izzive in priložnosti.

Potencial na trgu se krepi in potrjuje našo globoko vključenost v obnovljive, zelene in brez emisijske energetske trende z delom ali celotnim naborom strojev in linij 

Naš cilj je izdelati in nenehno razvijati inovativne, intuitivne in zanesljive vmesnike HMI človek-stroj. Zagotavljamo razvojni pristop, ki omogoča učinkovito delovanje in spremljanje bistvenih procesov, nudi dobro analitiko in hitro povezavo s slehernim poslovno informacijskim okoljem.

Želite snovati, razvijati in konstruirati, si želite razgibanega delavnika ter vpeljevanja novih obdelovalnih tehnologij, želite programirati stroje in želite potovati po svetu spoznavati vrhunske branžne strokovnjake ter njihove dežele potem je družba KEKO Oprema prava karierna destinacija.

Osnovi podatki podjetja

Postanite partner dogodka

Kot partner našega dogodka boste deležni edinstvene priložnosti za promocijo, mreženje in povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke ter izdelkov.

Partnerji in organizatorji dogodka

Skupaj razvijamo tanajboljše piknike!

Organizatorji

Glavni sponzorji

Generalni sponzor

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Privacy policy | Terms of service
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

Vpiši svoje podatke in bodi na tekočem o aktualnem dogajanju

Postanite partner

Poskrbeli bomo, da bo to vaš najboljši piknik