/

Srebrni partner: Triglav d.d.

Srebrni partner: Triglav d.d.

V Skupini Triglav s svojimi sodelavci, strankami in poslovnimi partnerji že več kot 120 let tkemo trdne vezi. Skupaj si prizadevamo za varno prihodnost, v kateri bomo zanesljivo, odzivno in enostavno premagovali življenjske izzive. Spodbujamo kreativnost, raziskovalnost in iniciativnost, zato našim sodelavcem in sodelavkam omogočamo uporabo naprednih orodij in tehnologij ter dodatna izobraževanja in usposabljanja, da lahko svoje delo opravljajo nemoteno, samozavestno in samostojno – tudi takrat, ko delo opravljajo od doma. Na začetku karierne poti v Triglavu, pa je članom naše ekipe na voljo izkušen mentor, s katerim lahko nadalje razvijajo svoje spretnosti in veščine. Več o nas: www.triglav.eu.

Verjetno pa se sprašujete, zakaj se Zavarovalnica Triglav zanima za študente in študentke strojništva? Zakaj nas zanimate diplomanti in diplomantke te smeri? Zakaj bi se sploh zaposlili pri nas ali postali naši štipendisti? Morda niste vedeli, a v svojih vrstah imamo kar nekaj nekdanjih študentov in študentk strojništva 😊 Zato obiščite našo stojnico na Inženirskem pikniku, kjer boste od naših sodelavcev, nekdanjih študentov strojništva izvedeli vse, kar vas bo zanimalo o delu na Triglavu. Od naših sodelavk s kadrovske službe pa vse o možnostih zaposlitve in štipendiranja. Za bolj zabavno vzdušje pa bo skrbel naš AI robotek, ki bo risal karikature. Se vidimo na naši stojnici!

Osnovni podatki podjetja:

  • Miklošičeva cesta 19, Ljubljana, 1000 Ljubljana
  • Zastopnik: Slapar Andrej, Čoroli Tadej
  • info@triglav.si
  • https://www.triglav.si

Postanite partner dogodka

Kot partner našega dogodka boste deležni edinstvene priložnosti za promocijo, mreženje in povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke ter izdelkov.

Partnerji in organizatorji dogodka

Skupaj razvijamo tanajboljše piknike!

Organizatorji

Glavni sponzorji

Generalni sponzor

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Privacy policy | Terms of service
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.
#najinzenirskamajica

Oddaj motiv in se poteguj za privlačno nagrado

    Vpiši svoje podatke in bodi na tekočem o aktualnem dogajanju

    Postanite partner

    Poskrbeli bomo, da bo to vaš najboljši piknik