/

Začetek tradicije: 2. Tradicionalni Strojniški piknik

Začetek tradicije: 2. Tradicionalni Strojniški piknik

Kdor je mislil, da je tradicija nekaj, kar se razvija skozi stoletja, se pošteno moti! Lep primer tega je dogodek 2. Tradicionalni Strojniški piknik. Besedo “Tradicionalni” je bila sprva dodana le za našo zabavo in notranje zadovoljstvo. Kdo bi si mislil, da bo prav ta beseda postala odskočna deska za tradicijo, ki združuje strojnike v sproščenem okolju in prinaša nore zabave in aktivnosti.

Po dveh letih premora zaradi državnih epidemioloških omejitev so študenti strojništva končno dobili tisto, kar so čakali. V petek, 8. oktobra 2021, je Študentski kampus ponovno postal epicenter zabave, smeha in, seveda, strojništva. Čeprav je jesen že potrkala na vrata z rahlo hladnim vremenom, to ni ustavilo več kot 600 entuziastov, ki so bili pripravljeni uživati v najbolj pričakovanem dogodku študentske jeseni.

Žar mojster je poskrbel za vse – od klasičnih mesnih dobrot do vegetarijanskih poslastic. Ampak ne skrbite, na meniju ni bila samo hrana. Z bližnje pivovarne Union 😉 smo zagotovili “neomejene” zaloge piva in vina, ki so udeležencem pomagale zbrati pogum za udejstvovanje na številnih aktivnostih. Za vse tiste, ki obožujejo okus piva sta bili tu igri Hitrostno pitje piva in Beer pong turnir. Športniki in mišice so lahko svoje veščine in surovo moč pomerili v namiznem nogometu ter vlečenju vrvi, ki se je ponovno strgala. Ni kaj, nekje se mora poznati prelaganje težkih železnih kvadrov. Za vse malo bolj tehnične narave pa sta bili tu igri Hitrostno vijačenje in Ugani višino, zadeni mašino, pri kateri udeleženci uganjujejo višino, na kateri je obešeno orodje, ki ga za nagrado prejme tekmovalec z najbližjim rezultatom. 

Na prizorišču smo lahko občudovali dirkalni avto profesionalnega voznika Marka Ivanova in celo bagerček podjetja Audax, ki sta pritegnila pozornost večine. Seveda dogodek ne bi bil popoln brez sodelujočih sponzorskih podjetij, ki so bila ponosna, da predstavljajo svoje produkte in komunicirajo z bodočimi inženirji. In tako kot s prvega piknika, so tudi s tega piknika udeleženci odšli domov z majico, ki jih bo vedno spomnila na ta nepozaben večer. Upamo pa, da so odšli tudi nasmejanih ust in polni lepih spominov.

V ozadju je DJ skrbel za popolno glasbeno kuliso, medtem ko je Rok Škrlep, stand-up komik, poskrbel za smeh med različnimi aktivnostmi.

Besedo “Tradicionalni” smo v ime dogodka “2. Tradicionalni strojniški piknik” resda dodali za šalo, vendar je po izvedbi res postala resničnost. S tem smo si tudi zadali, da bo to dogodek, ki bo vsakoletno začel združevati študente, zaposlene ter druge navdušence na naravoslovnimi vedami.

Partnerji dogodka:

Postanite partner dogodka

Kot partner našega dogodka boste deležni edinstvene priložnosti za promocijo, mreženje in povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke ter izdelkov.

Partnerji in organizatorji dogodka

Skupaj razvijamo tanajboljše piknike!

Organizatorji

Glavni sponzorji

Generalni sponzor

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Privacy policy | Terms of service
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

Vpiši svoje podatke in bodi na tekočem o aktualnem dogajanju

Postanite partner

Poskrbeli bomo, da bo to vaš najboljši piknik