/

Zlati partner: Hilti d.o.o.

Zlati partner: Hilti d.o.o.

O nas

Hilti oskrbuje svetovno gradbeno industrijo s tehnološko izpopolnjenimi izdelki, sistemi, programsko opremo in storitvami, ki gradbenim strokovnjakom zagotavljajo inovativne rešitve in visoko dodano vrednost. Hilti tehnologija je del mnogih izjemnih inženirskih podvigov po celem svetu, od Japonskega hitrega vlaka do tunelov podzemnih železnic, ki se razpredajo globoko pod največjimi mesti sveta do mnogih mega-elektrarn in naftnih ploščadi. Hilti ima v več kot 120 državah preko 32.000 zaposlenih, kateri s strastjo ustvarjajo navdušene stranke in gradijo boljšo prihodnost. Kultura podjetja Hilti temelji na integriteti, timskemu delu, predanosti in pogumu. Hilti je prisoten v segmentu gradbeništva, strojnih in elektro inštalacij ter energetike in industrije. V Sloveniji korporacijo zastopa njeno Hilti Slovenija d.o.o., ki deluje na slovenskem trgu že več kot 30 let in ima 65 zaposlenih.

Razvijamo in izdelamo svoje vrhunske izdelke

V podjetju Hilti radi stvari delamo drugače. Oblikujemo tehnologijo, programsko opremo in storitve, ki vidno izstopajo. Sami izvajamo raziskave in vodimo lastne oblikovalske delavnice v sodelovanju z najboljšimi tehničnimi univerzami in partnerji po celem svetu. V Hilti tovarnah in z zunanjimi partnerji proizvajamo lastne izdelke, za katere zagotavljamo vedno isti nivo visoke kakovosti in standardov. Smo zasebno podjetje, ki ga je leta 1941 ustanovil Martin Hilti in ki je še danes v lasti družine Hilti. Zato se trudimo graditi za prihodnost in ne za kratkoročni dobiček.

Karierne priložnosti v Hilti-ju

Hilti je v letu 2022 prejel priznanje za 4. najboljšega delodajalca v Evropi s strani organizacije Great Place to Work. Zaposlujemo različne profile v oddelku: inženiringa (gradbene in strojne inženirje), prodaje (teren, trgovina, telefonska), za podporo kupcem, financ, marketinga.

V Hilti Slovenija nenehno skrbimo za zadovoljstvo zaposlenih tako, da:

 • nudimo obsežno uvajalno šolanje ter redna izobraževanja za krepitev strokovnosti na svojem področju dela, možnost uporabe obširne Hilti Online knjižnice, ki je zakladnica znanja in treningov,
 • nudimo možnost osebnega in strokovnega razvoja v mednarodnem okolju (80% vodstvenih pozicij se zasede interno),
 • redno izvajamo lastno anonimno raziskavo o zadovoljstvu zaposlenih in na njenih izsledkih vpeljujemo izboljšave (v letu 2022 je t.i. Employee Engagement 91%),
 • vsem zaposlenim redno podajamo povratne informacije glede poslovanja podjetja,
 • prisegamo na samoiniciativnost in proaktivnost pri opravljanju dela,
 • nudimo konkurenčno plačilo za opravljeno delo,
 • za dodatne 5 dni dopusta (za celotno koledarsko leto) povečamo zakonsko določeno osnovo za odmero dopusta,
 • nudimo službeni računalnik, telefon.

Osnovni podatki podjetja:

 • Brodišče 18, Trzin, 1236 Trzin
 • Zastopnik: Erjavec Anja
 • info@hilti.si
 • www.hilti.si

Postanite partner dogodka

Kot partner našega dogodka boste deležni edinstvene priložnosti za promocijo, mreženje in povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke ter izdelkov.

Partnerji in organizatorji dogodka

Skupaj razvijamo tanajboljše piknike!

Organizatorji

Glavni sponzorji

Generalni sponzor

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Privacy policy | Terms of service
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

Vpiši svoje podatke in bodi na tekočem o aktualnem dogajanju

Postanite partner

Poskrbeli bomo, da bo to vaš najboljši piknik