/

Zlati partner: Inea d.o.o.

Zlati partner: Inea d.o.o.

3D skeniranje obraza: kopija ali original

Ste si kdaj zaželeli, da bi na izpit lahko poslali svojo kopijo, ker ima original tisti dan druge prioritete?  Inea obvešča, da se na njihovi stojnici lahko skoraj klonirate. Njihova ekipa za strojni vid ponuja 3D sken vašega obraza, ki si ga lahko doma po želji natisnete. Vaša ličnost bo v standardnem formatu skenirana s pomočjo industrijske opreme, kot jo uporabljajo v svojih napravah za in-line kontrolo kakovosti delov v avtomobilski industriji. Z njo lahko zagotovijo, da bo vsak kos na koncu linije tehnično brezhiben, na žalost pa ne morejo zagotoviti, da bo natančnost, ki je očitno dovolj visoka za Mercedes-Benz, preslepila asistenta na izpitu. 

Izziv v planiranju proizvodnje: tekmuj v sestavljanju stružne glave

Pomerili se bomo tudi v sestavljanju stružne glave, ki je eden od osnovnih gradnikov dobre delavnice – da pa do tja pride, je potreben zapleten proces nabave, proizvodnje, in prodaje. Z rešitvami za planiranje in razporejanje proizvodnje se v Inei ukvarjajo že boljši del tega stoletja, vendar tudi računalnik sam brez navodil ne zna učinkovito razvrstiti tisočih različnih urnikov, virov in procesov, da produkt nastane v pravem času. Če se želiš pomeriti v razporejanju proizvodnje kolesa pod budnim očesom Ineinega mojstra planiranja, se oglasi na njihovi stojnici – najbolj uspešne čakajo tudi praktične nagrade za planiranje napornih študijskih tednov. 

Začnite ali nadaljujte svojo kariero pri Inei

Tako povsem sveže kot tudi malo manj sveže študente strojništva vabimo, naj se oglasijo na Ineini stojnici – čakajo vas ne le interaktivne predstavitve, ampak morda tudi začetek ali nadaljevanje razgibane kariere pri enem največjih slovenskih izvoznikov. Naj si bodo projekti sestavljanja prikazovalnikov za avtomobilske velikane, načrtovanja in izvedbe proizvodnje vodikovih gorivnih celic, kontrole kakovosti z najnaprednejšimi napravami za industrijski vid, ali desetine drugih projektov, ki trenutno potekajo v Inei – nove talente iščejo prav povsod. Strojniki, mehatroniki, robotiki, energetiki, elektrotehniki, računalničarji in vsi vmes se boste v družbi več kot stotih zagnanih sodelavcev počutili kot doma. Obiščite Ineino stojnico za več informacij in klepet z njihovimi vrhunskimi inženirji. 

Od zaslona na dotik do virtualnega kokpita: Kako Inea oblikuje prihodnost avtomobilizma

Če ob uporabi pametnega telefona komaj opazite, da ga upravljate s pomočjo izjemno naprednega zaslona na dotik, ste verjetno v večini. Danes so ti zasloni vsepovsod, med drugim tudi v skoraj vsakem malce novejšem avtomobilu – nekateri, kot je najnovejši BMW iX, pa znotraj izgledajo bolj podobni znanstveni fantastiki kot avtomobilu. Osrednji zaslon njihovega virtualnega kokpita je dolg dobršen del metra, sestavljajo pa ga na proizvodnih linijah, ki jih je zanje zasnovala in zgradila Inea. Le sestava backlighta za LCD-zaslon terja proizvodno linijo iz 120 tisoč komponent, ki se razprostirajo na nekaj več kot 140 kvadratnih metrih. Če vas zanima, kako poteka proces oblikovanja take kompleksne proizvodne linije, koliko parametrov spremlja, kako deli ekrana izgledajo in koliko je dejansko širok – obiščite Ineino stojnico in njene strokovnjake, ki poznajo vse detajle. 

Inea RBT išče talentirane študente mehatronike

Inea RBT išče študenta mehatronike za pomoč pri tehnični in aplikativni podpori. Iščejo študenta zaključnih letnikov, bodisi dodiplomskega ali podiplomskega študija, z željo spoznavanja industrijskih in kolaborativnih robotov, industrijskih pogonov, PLC krmilnikov ter opreme in rešitev za digitalizacijo industrijskih okolij. Pravijo, da je delo pri njih razgibano, kar pa je sigurno je to, da se tekom dela pridobi zelo raznolika znanja, brez problema pa do izraza pride tudi strojniška žilica. Stojnica Inea RBT, tam kjer imajo robota, pri Žanu in Alešu. 

Programiranje kolaborativnih robotov: Učenje z Žanom in Alešem

Na dogodku bo prava priložnost, da se naučite programirati kolaborativnega robota. Žan in Aleš iz podjetja Inea RBT vam bosta pokazala kako premikati robotsko roko ter kako z robotom premikati kose iz ene pozicije na drugo pozicijo. Poleg tega boste spoznali katere funkcije prinaša kolaborativni robot in kaj varnostne funkcije pomenijo za sodelovanje s človekom. Pri Inei RBT so sicer specialisti za opremo za avtomatizacijo in rešitve za digitalizacijo proizvodnih okolij, dnevno se srečujejo z zelo zanimivimi aplikacijami iz različnih industrijskih okolij. Medse vabijo študenta zaključnih letnikov dodiplomskega ali podiplomskega študija za delo v tehnični in aplikativni podpori. Stojnica z robotom, tam se nahaja Inea RBT.

Osnovni podatki podjetja

  • Stegne 11, Ljubljana, 1000 Ljubljana
  • Zastopnik: Kosin Peter
  • inea@inea.si
  • http://www.inea.si

Postanite partner dogodka

Kot partner našega dogodka boste deležni edinstvene priložnosti za promocijo, mreženje in povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke ter izdelkov.

Partnerji in organizatorji dogodka

Skupaj razvijamo tanajboljše piknike!

Organizatorji

Glavni sponzorji

Generalni sponzor

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Privacy policy | Terms of service
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.
#najinzenirskamajica

Oddaj motiv in se poteguj za privlačno nagrado

    Vpiši svoje podatke in bodi na tekočem o aktualnem dogajanju

    Postanite partner

    Poskrbeli bomo, da bo to vaš najboljši piknik