/

Zlati partner: Kolektor Etra d.o.o.

Zlati partner: Kolektor Etra d.o.o.

UVOD

V letošnjem letu Kolektor Etra beleži 90 let obstoja podjetja, ki s svojo dolgo zgodovino in bogatimi izkušnjami na področju transformatorjev žanje ugled tako doma kot v tujini. To priča o izjemni sposobnosti podjetja, da se uspešno prilagaja novim trendom in zahtevam na trgu. Z napredno tehnologijo in sodobnimi proizvodnimi procesi, ki zagotavljajo visoko kakovost izdelkov in optimalno uporabo energije, se podjetje uvršča med vodilna podjetja na področju proizvodnje transformatorjev na svetu. V podjetju se zavedajo, da  so ljudje ključni dejavnik za uspeh vsakega podjetja, saj ustvarjajo vrednost, inovacije in produktivnost, ki so nujni za uspešno poslovanje.

O PODJETJU

Podjetje Kolektor Etra s sedežem v Ljubljani je specializirano za proizvodnjo energetskih in generatorskih transformatorjev moči do 500 MVA in napetosti do 420kV, ki jih odlikujejo majhne izgube in nizka raven hrupa, znani pa smo po svoji inovativnosti, kakovosti in zanesljivosti izdelkov.

Delujemo globalno, saj svoje izdelke izvažamo v več kot 40 držav po vsem svetu in letno ustvarimo več kot 180 MIO prihodkov, skupaj s svojimi hčerinskimi podjetji pa preko 230 MIO EUR. Prodaja transformatorjev je predvsem usmerjena v tujino, kamor izvozimo kar 97% svojih izdelkov, 3% pa prodajo v Sloveniji.

V zadnji desetih letih smo uspešno vstopili tudi na trg off-shore transformatorjev in tako postali prepoznaven dobavitelj transformatorjev, ki ustrezajo posebnim zahtevam predpisanih za off-shore ploščadi.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1933, od leta 2010 dalje pa smo postali del koncerna Kolektor, kjer predstavljamo najpomembnejše podjetje znotraj skupine Kolektor Technologies. Smo uspešno podjetje, ki rastemo in se razvijamo. Danes nas je tako že cca. 600 zaposlenih in še rastemo.

Naš vizija je postati najbolj spoštovana blagovna znamka med proizvajalci transformatorjev.

Uresničujemo poslanstvo učinkovite transformacije energije v korist kupcev, zaposlenih, okolja in lastnikov.

Cilj Kolektor Etre je dobava izdelkov, ki prepričajo odjemalca s svojimi tehničnimi parametri in visoko kakovostjo, kot tudi optimalno razmerje med ceno in zmogljivostjo.

ODLIKUJE NAS

Napredna proizvodnja

je opremljena s škarjami za rezanje in zlaganje pločevine, navijalnimi stroji za navijanje in stabiliziranje različnih vrst navitij, ter pečmi za sušenje in napravami za obdelavo ter polnjenje izolacijskih olj.

Visokonapetostni laboratorij

za preizkušanje transformatorjev je opremljen s precizno in sodobno merilno opremo, ki omogoča natančne meritve in zanesljive rezultate. Merilni instrumenti so redno umerjani v pooblaščenih ustanovah.

Tehnična podpora

Tovarna opravlja tudi raznovrstno servisno dejavnost na transformatorjih različnih proizvajalcev, tako na terenu kot v matični delavnici. Odlike naše servisne ekipe so: hiter odziv, strokoven pregled in diagnoza napake ter popravilo v dogovorjenem roku.

Usposobljen kader

Z izkušeno in strokovno usposobljeno ekipo smo zmožni opraviti vse rutinske, tipske in specialne preizkuse predpisane z mednarodnimi standardi. Izvajamo tudi dielektrične preizkuse izolacije ostale visokonapetostne opreme.

V Kolektor Etri:

Se zavedamo odgovornosti do zaposlenih.

Prizadevamo si ustvarjati delovno okolje, v katerem delovne naloge in rezultate združujemo z zadovoljstvom, motiviranostjo, pripadnostjo in dobrimi medsebojnimi odnosi.

Spodbujamo zdrav način življenja:

 • skrbimo za ergonomijo delovnih mest
 • omogočamo brezplačne športne aktivnosti
 • spodbujamo sodelovanje na športnih prireditvah
 • skrbimo za preventivo pred viroznimi obolenji
 • brezplačna sadna malica za vse zaposlene
 • dve nadstandardni zdravstveni zavarovanji
 • dodatno pokojninsko zavarovanje

Vlagamo v rast in razvoj zaposlenih in jim zagotavljamo:

 • delo v urejenem okolju
 • dodatna izobraževanja (certificiranja, pridobivanje višje stopnje izobrazbe, doktorski študiji,…)
 • mentorstva
 • usposabljanja
 • možnost osebnega in strokovnega razvoja
 • druženja na eksternih in internih strokovnih dogodkih

Verjamemo v usklajevanje poklicnega in družinskega življenja:

Zavedamo se, da so zaposleni lahko uspešni pri svojem delu le, če imajo dovolj časa tudi za svoje zasebno življenje. Zato smo v Kolektor Etri ponosni, da uspešno usklajujemo delovni čas z družinskimi obveznostmi oz. s številnimi možnostmi, ki jih nudi podjetje za aktivno preživljanje prostega časa.

Delujemo družbeno odgovorno:

 • sponzorstva in donacije različnim organizacijam v ožjem in širšem družbenem okolju (športnim, izobraževalnim…)
 • podpora lokalnemu okolju
 • poslujemo v skladu z veljavno okolijsko zakonodajo v skladu z zahtevami naših odjemalcev
 • posebno pozornost posvečamo zmanjševanju odpadkov in ločenemu zbiranju le-teh po frakcijah z namenom nadaljnje predelave in ponovne uporabe
 • zadnja leta se intenzivno usmerjamo v trajnostni razvoj

Kot eno večjih slovenskih podjetij, skrbimo za slovensko gospodarstvo tudi skozi zaposlovanje, zato mladim nudimo štipendije, prakso, usposabljanje na delovnem mestu, prve delovne izkušnje v obliki študentskega ali/ in počitniškega dela ter sodelovanje skozi različne študijske projekte ali izdelave diplomskih/magistrskih nalog.

Sodelujemo s srednjimi šolami in fakultetami, redno smo prisotni na zaposlitvenih sejmih in izvajamo oglede in dneve odprtih vrat.

Pridružite se nam na naši poti transformiranja prihodnosti.

V svoje vrste vabimo elektro inženirje, strojne inženirje, mehatronike, strojne tehnike.

Prosta delovna mesta: Kontrukter, Proizvodni tehnolog, Elektromehanik, Projektant za področje transformatorjev, Merilec, Produktni vodja.

Osnovni podatki podjetja:

 • Šlandrova ulica 10, Ljubljana, 1231 LJUBLJANA-ČRNUČE
 • Zastopnik: Kmecl Tomaž, Velikanje Dejan
 • info.kolektor.etra@kolektor.com
 • http://www.kolektor-etra.si

Postanite partner dogodka

Kot partner našega dogodka boste deležni edinstvene priložnosti za promocijo, mreženje in povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke ter izdelkov.

Partnerji in organizatorji dogodka

Skupaj razvijamo tanajboljše piknike!

Organizatorji

Glavni sponzorji

Generalni sponzor

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Privacy policy | Terms of service
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

Vpiši svoje podatke in bodi na tekočem o aktualnem dogajanju

Postanite partner

Poskrbeli bomo, da bo to vaš najboljši piknik