/

Zlati partner: Kronoterm d.o.o.

Zlati partner: Kronoterm d.o.o.

Smo razvijalci in proizvajalci tihih toplotnih črpalk. Zavezani smo k ustvarjanju energetsko učinkovitih rešitev, ki prispevajo k zmanjšanju ogljičnega odtisa in ohranjanju naravnih virov. Naše toplotne črpalke so zasnovane z mislijo na uporabnika, zagotavljajo visoko zmogljivost in nizko raven hrupa, kar omogoča udobno in prijetno bivanje. Naša zavezanost inovacijam in kakovosti nam omogoča, da vedno znova postavljamo nove standarde na trgu ogrevalnih sistemov.

V podjetju KRONOTERM smo ponosni na našo mlado in zavzeto ekipo strokovnjakov. Dinamično in prijetno delovno okolje ter timsko delo so razlogi, zakaj smo zaposleni v Kronotermu ne le ekipa, temveč tudi družina. Naša Kronoterm družina šteje več kot 100 strokovnjakov z različnih področij, ki s širokim naborom znanj in izkušenj prispevajo k uspehu podjetja. Strokovno usposobljeni zaposleni s skupnimi močni, pozitivno energijo in prijaznim sodelovanjem skrbimo za lepšo prihodnost, ne le za naše stranke, temveč posredno tudi za naš planet.

Z lastnim razvojem, raziskavami in proizvodnjo ustvarjamo kakovostne toplotne črpalke, ki so zanesljive, vam omogočajo velike prihranke in bodo z vami desetletja. Naše inovativne rešitve dopolnjujemo s celovitimi kakovostnimi storitvami, ki zajemajo vse od načrtovanja in dobave do postavitve in vzdrževanja ves čas življenjske dobe naprave. Tako našim strankam zagotavljamo celovito podporo in brezskrbno uporabo naših izdelkov.

Postanite partner dogodka

Kot partner našega dogodka boste deležni edinstvene priložnosti za promocijo, mreženje in povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke ter izdelkov.

Partnerji in organizatorji dogodka

Skupaj razvijamo tanajboljše piknike!

Organizatorji

Glavni sponzorji

Generalni sponzor

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Privacy policy | Terms of service
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.
#najinzenirskamajica

Oddaj motiv in se poteguj za privlačno nagrado

    Vpiši svoje podatke in bodi na tekočem o aktualnem dogajanju

    Postanite partner

    Poskrbeli bomo, da bo to vaš najboljši piknik