/

Generalni partner: Pirnar d.o.o.

Generalni partner: Pirnar d.o.o.

Ste vedeli, da lahko vhodna vrata merijo v višino tudi 6 m? Ali da presegajo maso pol tone? Takšen vhod smo pred kratkim izdelali za prestižno stranko iz Indije. Tudi v Dubaju in drugih trgih po svetu krasijo številne veličastne vile Pirnarjevi vhodi izjemnih dimenzij in tehnoloških rešitev.

Pirnar je drzen svetovni inovator aluminijastih in lesenih vhodnih vrat ter bioklimatskih pergol. Naš glavni namen je navduševati ljudi po svetu z udobnimi in naprednimi inovacijami za sodobno bivanje. Globalno uveljavljeno podjetje ima več kot 400 zaposlenih, ugledno 50-letno tradicijo in razvito mrežo partnerjev na več kot 30 trgih po vsem svetu.

S predano ekipo v lastnem razvojno-tehničnem oddelku narekujemo trende v rešitvah za vhodna vrata in tako usmerjamo celoten trg. Sami razvijamo konstrukcijske komponente in napredne elektronske rešitve za udobno ter sodobno upravljanje vrat. Z ekipo industrijskih oblikovalcev sodelujemo pri končni obliki in razvoju dizajnu naših vhodov.

Kljub tehnologiji še vedno veliko podrobnosti in dodatkov izdelujemo ročno, zato so naša vrata unikati, izdelano po meri. Izdelujemo vhode iz aluminija, lesa, kamna, brona in stekla, v izgled pa vključujemo elemente iz kiparstva in umetnosti. Alu vrata obdelujemo s priljubljenimi odtenki lesnih dekorjev oz. imitacije lesa, tudi s kortenom in betonom. Končni izdelki so vedno rezultat vrhunskega znanja o materialih, njihovi medsebojni sinergiji ter pozornosti na detajle.

Za uresničevanje visoko zastavljenih ciljev nenehno iščemo strokovni tehnični kader s specializiranim znanjem. Že danes zaposlujemo 38 inženirjev, ki si pri nas gradijo kariero kot samostojni tehnologi, procesni specialisti v razvoju in razvojni inženirji konstruktorji. V prihodnjih letih želimo skladno s poslovno strategijo globalnega širjenja inženirsko ekipo še okrepiti.

Smo blagovna znamka z navdušujočim seznamom najprestižnejših mednarodnih nagrad:

  • Konstrukcija CarbonCore – German Innovation Award 2022
  • Potezalo OneTouch – German Design Award Winner 2017
  • Ročaji MagmaLux, CrystaLux, LabeLux – German Design Award Special 2019
  • Serija Ultimum Pure – German Design Award Special 2015 / Architizer / A+ Finalist

Obiščite nas na našem razstavnem prostoru. Upamo, da se spoznamo v čim večjem številu in morda boste svojo prihodnost in kariero gradili skupaj z nami!

Postanite partner dogodka

Kot partner našega dogodka boste deležni edinstvene priložnosti za promocijo, mreženje in povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke ter izdelkov.

Partnerji in organizatorji dogodka

Skupaj razvijamo tanajboljše piknike!

Organizatorji

Glavni sponzorji

Generalni sponzor

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Privacy policy | Terms of service
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.
#najinzenirskamajica

Oddaj motiv in se poteguj za privlačno nagrado

    Vpiši svoje podatke in bodi na tekočem o aktualnem dogajanju

    Postanite partner

    Poskrbeli bomo, da bo to vaš najboljši piknik