/

Srebrni partner: Krka d.d.

Srebrni partner: Krka d.d.

Krka je mednarodno farmacevtsko podjetje s sedežem v Novem mestu. S kakovostnimi izdelki smo se v 70 letih uvrstili med vodilna generična farmacevtska podjetja na svetu. Naši dosežki so plod poguma in vizionarstva številnih generacij krkašev. Proizvodne obrate imamo v Sloveniji, na Poljskem, v Nemčiji, Rusiji in na Hrvaškem. Naši kakovostni, varni in učinkoviti izdelki so na voljo v več kot 70 državah, kjer nam zaupa že več kot 100 milijonov ljudi. S skrbjo za ljudi, okolje in naravno dediščino ter strateškimi usmeritvami prispevamo k boljši kakovosti življenja.

V sodobnih in tehnološko dovršenih proizvodnih obratih doma in po svetu proizvedemo skoraj 17 milijard tablet in kapsul na leto. Z digitalizacijo ter visokoavtomatiziranim in računalniško vodenim procesom proizvodnje nenehno zagotavljamo visoko kakovost izdelkov. Zaposlujemo več kot 500 strokovnjakov za elektrotehniko, 400 strokovnjakov za strojništvo ter 200 strokovnjakov za računalništvo in informatiko.

Naše poslanstvo je živeti zdravo življenje.
Z vrhunsko tehnologijo in znanjem omogočamo ljudem, da ohranjajo in izboljšujejo zdravje ter živijo bolj kakovostno.

Utrjujemo položaj enega vodilnih generičnih farmacevtskih podjetij v svetu.
Z lastnim razvojem, mednarodnimi povezavami, fleksibilnostjo in učinkovitostjo uresničujemo vizijo prodornega in inovativnega mednarodnega generičnega farmacevtskega podjetja.

Zaposlenim v Krki ne manjka izzivov na področju projektiranja in načrtovanja (objektov in tehnološke opreme, ki jo razvijamo sami in s partnerji), gradnje in izvedbe, upravljanja in nadzora ter vzdrževanja.

Diplomantom in študentom omogočamo prakso, da nadgradijo pridobljeno znanje. Pri nas lahko opravljajo študentsko in počitniško delo ter študijsko prakso, ponujamo kadrovske štipendije, po dogovoru pa omogočamo tudi študij ob delu.

https://www.youtube.com/watch?v=C_YEJtpUkIQ&t=2s (film)

Naše prednosti

 • stabilna in varna zaposlitev,
 • uravnoteženo poklicno in zasebno življenje (rekreacija, Terme Krka, počitniške zmogljivosti, Krkine restavracije itd.),
 • stimulativno delovno okolje (dobro plačilo, nagrade, bonusi),
 • sodobno, tehnološko dovršeno delovno okolje,
 • karierni razvoj doma ali v tujini,
 • uvajanje, usposabljanje in mentorstvo,
 • možnosti za strokovno in osebno rast,
 • dinamično timsko delo,
 • možnosti za napredovanje

so vaša priložnost.

Obiščite našo karierno spletno stran.

Krkina razvojna moč je rezultat jasne strategije, razvojne usmeritve in predanosti skupnim vrednotam: hitrosti in fleksibilnosti, partnerstvu in zaupanju ter kreativnosti in učinkovitosti. Verjamemo v moč znanja, delo in sodelovanje. Gradimo kulturo medsebojnega zaupanja, spoštovanja in nenehnega učenja. Zaposlenim zagotavljamo zanimive delovne izzive, optimalne delovne razmere, nadgrajevanje veščin in kompetenc ter karierni razvoj.

Želite izvedeti več o Krki? Obiščite našo spletno stran.

 • Šmarješka cesta 6, Novo Mesto, 8501 Novo mesto
 • Zastopnik: Colarič Jože, Bratož David
 • info@krka.biz
 • https://www.krka.si/

Postanite partner dogodka

Kot partner našega dogodka boste deležni edinstvene priložnosti za promocijo, mreženje in povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke ter izdelkov.

Partnerji in organizatorji dogodka

Skupaj razvijamo tanajboljše piknike!

Organizatorji

Glavni sponzorji

Generalni sponzor

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Privacy policy | Terms of service
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.
#najinzenirskamajica

Oddaj motiv in se poteguj za privlačno nagrado

  Vpiši svoje podatke in bodi na tekočem o aktualnem dogajanju

  Postanite partner

  Poskrbeli bomo, da bo to vaš najboljši piknik