/

Srebrni partner: Zavarovalnica Sava d.d.

Srebrni partner: Zavarovalnica Sava d.d.

Zavarovalnica Sava je sodobna, v družbo usmerjena in trajnostno naravnana zavarovalnica, ki v središče delovanja postavlja stranke in zaposlene. Svoje znanje in dolgoletne izkušnje usmerjamo v razvoj novih produktov in storitev ter nadgradnjo obstoječih, saj si želimo strankam ponuditi kar najboljše uporabniške izkušnje. Stopamo po jasno začrtani poti, kjer Nikoli sami ni le slogan, ampak obljuba, ki jo zaposleni v Zavarovalnici Sava živimo na vsakem koraku in v vsakem odnosu.

Naše poslanstvo je predanost nenehnemu napredku in ustvarjanje čim bolj kakovostnega življenja, s čimer lahko naši zaposleni in naši zavarovanci varno razvijajo svoje potenciale. To je mogoče doseči le s strokovnim in predanim odnosom do strank, poslovnih partnerjev in okolja, pri čemer sledimo najvišjim standardom.

V Zavarovalnici Sava se zavedamo, da je zavarovanje mnogo več kot zavarovalna pogodba. Je odnos, ki ga je potrebno spoštovati in negovati, da lahko preide v trajno in stabilno partnerstvo, ki zagotavlja občutek varnosti za vse vpletene.

Želimo ustvarjati spoštljivo, prijetno in spodbudno delovno okolje, v katerem se zaposleni dobro počutijo. Naše podjetje bogati dolgoletna tradicija, ki nam daje trdne temelje in nam hkrati omogoča, da kot ena največjih in najuspešnejših zavarovalnic v Sloveniji z inovacijskim pristopom stopamo tudi izven vsakdanjih okvirjev. Povezujejo nas močan timski duh, osredotočenost na razvoj posameznikov in skupnosti ter spoštljiv odnos do strank in naših sodelavcev.

Povezave do družbenih omrežij

  • Ulica Eve Lovše 7, Maribor, 2000 Maribor
  • Zastopnik: Dolničar Jošt, Ciglarič Robert
  • info@zav-sava.si
  • https://www.zav-sava.si

Postanite partner dogodka

Kot partner našega dogodka boste deležni edinstvene priložnosti za promocijo, mreženje in povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke ter izdelkov.

Partnerji in organizatorji dogodka

Skupaj razvijamo tanajboljše piknike!

Organizatorji

Glavni sponzorji

Generalni sponzor

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Privacy policy | Terms of service
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.
#najinzenirskamajica

Oddaj motiv in se poteguj za privlačno nagrado

    Vpiši svoje podatke in bodi na tekočem o aktualnem dogajanju

    Postanite partner

    Poskrbeli bomo, da bo to vaš najboljši piknik